Domaza
Turkiet, Istanbul, Eyup, Gokturk
property
Pris 692 585 €
Lägenhet Till Försäljning
Yta: 149 m2
4 Rum, 2 Bad, 3 Sovrum
Utgivningsdatum 01/12/2024
tekce.com
FÖRSLAG AV:
Antalya Homes Fastighetsbyrå
email
phone

Bilder

Beskrivning

Centralt belägna lägenheter i ett komplex nära Göktürks nationalpark, Eyüpsultan

Lägenheterna ligger i Göktürk i Eyüpsultan-distriktet på den europeiska sidan av Istanbul. Med sitt korta avstånd från İstanbuls flygplats, rika sociala områden, vandringsleder och natur är Göktürk ett av de mest prestigefyllda bostadsområdena i İstanbul. Området erbjuder enkla åtkomstalternativ till alla delar av staden med sitt välutvecklade transportsystem.

Lägenheterna till salu i İstanbul Eyüpsultan ligger 200 m från busshållplatsen, 600 m från en Göktürk Nationalpark, 1 km från ett köpcentrum, 1,5 km från den nya tunnelbanelinjen Gayrettepe - İstanbul Airport, 3,5 km från en golfklubb, 4,5 km från universitetet och 17 km från Istanbuls flygplats.

De 2+1, 3+1 och 4+1 duplexlägenheterna till salu ligger i ett komplex med 2 5-våningsblock som ligger på en total mark på 3250 m². Komplexet har hissar, inomhusparkering, en utomhuspool, ett gym och en lekplats.

Lägenheterna är utrustade med ytterdörrar i stål, visuella intercom-system, PVC dubbelglasade fönster- och balkongsystem, duschkabiner, spotlights, satellit-TV-system, internetinfrastruktur, laminerade och keramiska beläggningar, badrums- och köksskåp samt ljud- och värmeisoleringar.


IST-01429

Uppgifter

Sovrum
3
Betalningssätt
Betalningsanstånd
Egendomen avsedd för
Förstklassiga
Egenskaper av egendomen
Utan årligt underhåll, Balkong, Trädgård, Förvarings Rum, Simbassäng, Fitness, Luftkonditioneringssystem , Öppen spis, Hiss, Bevakning, Terrass, Bastu, Rullstolsanpassad, Satellit eller kabel-TV
Parkeringsplats
Avsatt Parkeringsplats
Värmesystem
I-Golvvärme
Facing
Öst, Söder, Väst, Nordöstra, Nordväst, Sydöstra, Sydväst
Objekt ändamål
För investering